Project Management Ondersteuning

De toegevoegde waarde van projectondersteuning door MareVisie ligt in een efficiëntere en effectievere uitvoering van het project waardoor de slaagkans van uw project groter is en de kosten van uw project lager zijn. Medewerkers van MareVisie zijn immers “Professionals in Projectmanagement”!

Project Management Ondersteuning is een dienst voor projectmanagers. Elke projectleider besteedt een behoorlijk deel van zijn tijd aan administratieve handelingen, informatiegaring en kwaliteitsbewaking. Project Management Ondersteuning kan deze en andere handelingen overnemen of hierbij ondersteuning bieden. MareVisie Project Management Ondersteuning biedt projectleiders een sparringpartner en rechterhand, iemand met specifieke kennis op het gebied van projectmanagement en de bijbehorende software (bijvoorbeeld van een planning-, financieel- of ERP softwarepakket).

Project Management Ondersteuning wordt veelal ingezet bij grotere projecten en bij klanten die al een interne projectmanager hebben benoemd, die er bijvoorbeeld andere lijnactiviteiten naast heeft.