Nucleair Projectmanagement


Ontwikkelingen in de markt

In de media zijn nucleaire toepassingen regelmatig onderwerp van kritiek, en wordt deze sector door sommigen weggezet als misbaar en onwenselijk. Niets is minder waar.

Twee belangrijke pijlers van de nucleaire sector zijn:

  1. Energieopwekking met behulp van kerncentrales, en

  2. De productie van medische isotopen voor behandeling en diagnostiek in ziekenhuizen. Alleen al deze toepassingen zijn wereldwijd volop in gebruik, en zullen nog lange tijd onmisbaar zijn voor schone energieproductie en hoogwaardige behandeling van patiënten in ziekenhuizen.

MareVisie kent het belang van deze sector en draagt met haar collega’s bij aan de succesvolle ontwikkeling van deze toepassingen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Kunt u hulp gebruiken bij een project op het grensvlak van business, techniek en ICT? Of wilt u graag een keer van gedachten wisselen over het verbeteren en borgen van bedrijfsprocessen of de mogelijke inzet van ons full-service formulieren concept? Neem dan telefonisch contact op met Ralph van Houdt via 06-14429340 of stuur een mail naar r.vanhoudt@marevisie.nl.


Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Laat dan hier uw gegevens achter, zodat wij u kunnen bellen.


Michiel Hoogmoed
Projectmanagement & verandercommunicatie
Opleiding:
Technische natuurkunde, TU Delft, Afstudeergroep: Physics of Nuclear reactors (PNR)

Sinds 2010 ben ik bij MareVisie projectmanager van verscheidene projecten in de energiesector. Per 2014 werk ik aan projecten in de nucleaire sector , en merk ik hoe waardevol de combinatie van projectmanagement en specialistische nucleaire kennis is. Ik ben er van overtuigd dat het zorgvuldig betrekken van de diverse groep stakeholders één van de belangrijke succesfactoren is voor een project. Je hebt immers te maken wet- en regelgeving vanuit de overheid, reactorfysica specialisten en veiligheidsexperts, die uiteindelijk allemaal hetzelfde doel nastreven: een succesvolle en veilige nucleaire industrie in Nederland.

Contact

Suzanne Leinders
Projectmanagement & Kernfysica
Opleiding:
Technische natuurkunde, TU Delft

“In teamverband werken aan complexe technische projecten en daarbij meer uit mensen halen, levert mooie resultaten en voldoening.”

Contact

Nieuws