Ons team

MareVisie bestaat uit ca. 15 professionals op het gebied van projectmanagement. Al onze professionals hebben een afgeronde opleiding aan een technische universiteit en aantoonbare achtergrond, ervaring en opleiding op het gebied van projectmanagement en projectengineering.

Ralph van Houdt


“Projecten en programma’s succesvol managen betekent heldere afspraken maken met de opdrachtgever over uitgangspunten en resultaat. Het bouwen van een goed team met de juiste skills, specialismen en mindset is een essentiële factor voor succes.”

Michiel Hoogmoed


Sinds 2010 ben ik bij MareVisie projectmanager van projecten in de technische sector, waaronder nucleair (medisch). Ik ben er van overtuigd dat het zorgvuldig betrekken van de immer diverse groep stakeholders, één van de belangrijke succesfactoren is voor een project.

Jan Kaper


"Projectmanagement is de weg naar een doel. Formulering van het juiste doel en regelmatig tussentijds toetsen van het eindresultaat aan het doel is cruciaal voor projectsucces.”

Jan Herman Baller


“Wij werken actief aan kostenbesparingen bij klanten door kritische processen te optimaliseren door gebruik van IT. De bestaande ICT infrastructuur gecombineerd met de microsoft kantoorautomatisering biedt veel handvatten om proceskosten te verlagen en meer toegevoegde waarde voor klanten en hun organisaties te leveren.”

Geert van Stuijvenberg


"Projectmanagement laat zich kenmerken door het verbinden van mensen en partijen met verschillende behoeften. Hierbij dient, gecombineerd met het bieden van structuur, persoonlijke betrokkenheid als fundament voor succesvolle samenwerking. Deze karakteristieke kenmerken, in combinatie met het vermogen om mee te gaan in technische inhoud, maken het MareVisie team uniek!"

Jeroen van Nieuwenhuizen


“Gebruik van de media en communicatie technologie is voor het bereiken van de juiste doelgroepen zowel voor MareVisie als voor haar projecten van belang. Integratie van deze nieuwe middelen in het projectmanagement vak is een volgende stap.”

Suzanne Leinders


“In teamverband werken aan complexe technische projecten en daarbij meer uit mensen halen, levert mooie resultaten en voldoening.”

Peter Westerhuijs


Agile, lean-startup methodes en snelle validaties zorgen dat organisaties veel meer rendement halen uit hun projecten met een innovatief karakter. Fail fast, learn, pivot and succeed!

Sanne Pelt


”Ervaringen opgedaan in Industrieel Ontwerpen geven een andere kijk op projecten en proces optimalisatie. Ik maak het verschil door veelvuldig gebruik te maken van visuele aspecten, waarbij heel goed naar de behoefte van de opdrachtgever gekeken wordt.”

Kees Schoen


Een succesvol team creëren is een onmisbaar ingrediënt voor een geslaagd project. Ook voor Capital Projects waar de complexiteit groot is, blijft dit van belang.

Marc Pieterse


Op basis van actuele productie data continue processen optimaliseren en stuurparameters (KPI's) introduceren als tactisch handvat voor het management en als operationeel stuurmiddel op de werkvloer om continue verbeteren te introduceren.

Dick Smits


“Bij MareVisie verbinden we mensen en zaken en zetten we die creatieve ideeën op het gebied van projectmanagement om in concrete resultaten.”

Derron van Helvoort


”Creativity, teamwork and successful use of social media to reach target groups and support daily operation.”