Ons team

MareVisie bestaat uit ca 15 professionals op het gebied van projectmanagement. Al onze professionals hebben een afgeronde opleiding aan de technische universiteit en aantoonbare achtergrond, ervaring en opleiding op het gebied van projectmanagement en projectengineering

Joran de Jong


Bij MareVisie is professioneel projectmanagement een vaste waarde. Ik krijg er veel energie van om me te verdiepen in de inhoud en samen te werken met specialisten. Ook hou ik de focus op de projectdoelstellingen en neem ik door helderheid en structur de verschillende stakeholders mee: de projectteams, het management, maar ook de overheid (ANVS).

Mijn opleiding aan het reactorinstituut Delft en de hoge standaard projectmanagement vanuit MareVisie, stellen mij in staat om in inhoudelijk complexe projecten focus te houden op projectdoelstellingen. Dat is wat ik wil toevoegen!

Ralph van Houdt


“Projecten en programma’s succesvol managen betekent heldere afspraken maken met de opdrachtgever over uitgangspunten en resultaat. Het bouwen van een goed team met de juiste skills, specialismen en mindset is een essentiële factor voor succes.”

Michiel Hoogmoed


Sinds 2010 ben ik bij MareVisie projectmanager van verscheidene projecten in de energiesector. Per 2014 werk ik aan projecten in de nucleaire sector , en merk ik hoe waardevol de combinatie van projectmanagement en specialistische nucleaire kennis is. Ik ben er van overtuigd dat het zorgvuldig betrekken van de diverse groep stakeholders één van de belangrijke succesfactoren is voor een project. Je hebt immers te maken wet- en regelgeving vanuit de overheid, reactorfysica specialisten en veiligheidsexperts, die uiteindelijk allemaal hetzelfde doel nastreven: een succesvolle en veilige nucleaire industrie in Nederland.

Jan Kaper


"Projectmanagement is de weg naar een doel. Formulering van het juiste doel en regelmatig tussentijds toetsen van het eindresultaat aan het doel is cruciaal voor projectsucces.”

Jeroen van Nieuwenhuizen


“Gebruik van de media en communicatie technologie is voor het bereiken van de juiste doelgroepen zowel voor MareVisie als voor haar projecten van belang. Integratie van deze nieuwe middelen in het projectmanagement vak is een volgende stap.”

Jan Herman Baller


“Wij werken actief aan kostenbesparingen bij klanten door kritische processen te optimaliseren door gebruik van IT. De bestaande ICT infrastructuur gecombineerd met de microsoft kantoorautomatisering biedt veel handvatten om proceskosten te verlagen en meer toegevoegde waarde voor klanten en hun organisaties te leveren.”

Suzanne Leinders


“In teamverband werken aan complexe technische projecten en daarbij meer uit mensen halen, levert mooie resultaten en voldoening.”

Pauline Roels


“Met Agile en SCRUM maken we ontwikkel- en verbeterprojecten inzichtelijk voor alle stakeholders. Daarmee vergroten we de kans op succes.”

Sanne Pelt


”Ervaringen opgedaan in Industrieel Ontwerpen geven een andere kijk op projecten en proces optimalisatie. Ik maak het verschil door veelvuldig gebruik te maken van visuele aspecten, waarbij heel goed naar de behoefte van de opdrachtgever gekeken wordt.”

Kees Schoen


“Een succesvol team creëren is een onmisbaar ingrediënt voor een geslaagd project. Ook voor Capital Projects waar de complexiteit groot is, blijft dit van belang.”

Marc Pieterse


“Een succesvol team creëren is een onmisbaar ingrediënt voor een geslaagd project. Ook voor Capital Projects waar de complexiteit groot is, blijft dit van belang.”

Dick Smits


“Bij MareVisie verbinden we mensen en zaken en zetten we die creatieve ideeën op het gebied van projectmanagement om in concrete resultaten.”

Derron van Helvoort


”Creativity, teamwork and successful use of social media to reach target groups and support daily operation.”

Peter Westerhuis


Agile, lean-startup methodes en snelle validaties zorgen dat organisaties veel meer rendement halen uit hun projecten met een innovatief karakter. Fail fast, learn, pivot and succeed!