Onze partners

Berlak ICT
www.berlak.nl

Berlak ICT ontwikkelt direct toepasbare ICT oplossingen om bedrijfsprocessen en ICT-veranderingen te ondersteunen. De oplossingen worden indien mogelijk met bestaande Software op een gestructureerde wijze gerealiseerd. Hierdoor zijn toegepaste oplossingen te realiseren tegen lage kosten.

De meeste oplossingen kunnen worden gemodelleerd met behulp van al aanwezige software als MS Office. Door de hoge acceptatiegraad van MS office binnen een onderneming zijn de toepassingen toegankelijk in het gebruik.


Oppidum B.V.
www.oppidum.nl

Oppidum is een bureau dat zich richt op advisering, training, programma-, project- en interim management. Het motto van Oppidum is: “We trainen wat we doen en we doen wat we trainen”. Samen met de ervaren en gedreven professionals van Oppidum doen we de programma’s waarbij professionals niet alleen opgeleid moeten worden maar waarbij de certificering ook een rol speelt. Daarnaast is Oppidum onze huisopleider op gebied van projectmanagement opleidingen.


Bluebird Consultant
www.bluebird-consultant.nl

Bluebird Consultant heeft veel ervaring op het gebied van (Offshore) Oil en Gas en in de scheepsbouw. Bluebird Consultant is het bedrijf waarmee MareVisie projecten op technisch vlak uitvoert, veelal in de olie industrie en/of scheepsbouw.


Technische Universiteit Delft
www.tudelft.nl

De Technische Universiteit Delft is het universitaire technisch opleidingscentrum van de regio Rotterdam en Den haag. De relatie met MareVisie bestaat al lang. Veel van de medewerkers en oud-medewerkers zijn afgestudeerd aan de TU Delft.


Studenten Rugbyclub Thor
www.srcthor.nl

De relatie tussen MareVisie en Studenten Rugbyclub Thor bestaat al lang en sinds 2006 is MareVisie de vaste sponsor. De combinatie is een schot in de roos, want eigenschappen die in de rugbysport noodzakelijk zijn, komen ook in projectmanagement goed van pas. Essentieel zijn doorzettingsvermogen en doelgericht kunnen werken. Rugby is een teamsport waarbij, net als in projectmanagement, onderlinge communicatie en de bereidheid om van anderen te leren belangrijk zijn. Bovendien is inzicht in processen en kwaliteiten van mensen belangrijk, want zowel op het rugbyveld als in een grote organisatie geldt: “iedere speler op de juiste plek”.


MareVisieFlex
www.marevisieflex.nl

MareVisie Flex bemiddelt professionals met een technische achtergrond op HBO of WO niveau. Deze kandidaten kennen de olie en gas, maritieme en offshore wereld als geen ander. MareVisie en MareVisie Flex hebben samen een groot netwerk, waardoor ze onderscheidend zijn van andere dienstverleners in zowel kennis als flexibiliteit.