Werken bij MareVisie

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je als projectleider de verantwoordelijkheid neemt om van projecten een succes te maken, en maak je hierbij graag gebruik van je technische achtergrond? Ben je afgestudeerd maar nog niet uitgeleerd?

MareVisie biedt mogelijkheden voor mensen met jouw profiel!

Bij deze ben je uitgenodigd om je te laten informeren over de stap van de academische wereld naar projectmanagement in de technische sector. Daarnaast maken we graag kennis met je om samen te ontdekken wat jouw potentiële rol bij MareVisie is.

Profiel MareVisie

MareVisie stelt organisaties in staat om succesvol projectmatig te werken. Iedere opdracht begint met een vraagstuk, waarna MareVisie aan de hand hiervan op zoek gaat naar een passende oplossing. Dat kan de tijdelijke inzet van een MareVisie project- en interim manager en/of project management ondersteuning zijn. Het kan ook in de vorm van advies zijn over de wijze waarop projecten het beste kunnen worden aangepakt of hoe de klant deze weer “op de rails” kan krijgen.

Vacatures

Bekijk hier ons huidige vacature aanbod:

Expert writer

Junior Projectleider

Projecten

Benieuwd met wat voor projecten je te maken krijgt als professional bij MareVisie? Bekijk hier een greep uit onze ervaring:

Opdrachtgever: NRG (Nuclear Research and Consultancy Group)

Medische isotopen productie met laag-verrijkt uranium

Lees meer »
Opdrachtgever: Eneco

Splitsingswet - ontvlechting IT landschap Eneco Holding

Lees meer »
Opdrachtgever: Attero

Attero - SAP Waste & Recycling implementatie

Lees meer »
Opdrachtgever: Oxxio

Upgrade Outsystems platform

Lees meer »

Expertises

De expertise op het gebied van projectmanagement is generiek en in elke markt van toepassing.  Natuurlijk draagt specifieke bedrijfskennis bij in een sector om snel te kunnen begrijpen waar het project aangrijpt of waar de verbeteringen het beste gerealiseerd kunnen worden.

MareVisie heeft diepgaande proceskennis in de volgende gebieden:

Energie en Utilities

Al meer dan 10 jaar werkt MareVisie voor deze sector en opereert op het snijvlak van projectmanagement, ICT en businessconsultancy. 

Nucleair

Projecten managen in het nucleaire domein is complex door stringente regelgeving, zeer hoge kwaliteitseisen en ingewikkelde technische oplossingen. MareVisie heeft consultants in huis die opgeleid zijn voor deze kennissector.

Ict en Erp projecten

De vele betrokken specialismes vanuit zowel ICT als business maken projectmanagement in dit functiegebied complex. MareVisie heeft al vele trajecten succesvol afgerond,

Waste en Recycling

Onze specifieke kennis over afvalverwerkingsprocessen en de opbouw van de sector helpt ons in het realiseren van procesoptimalisaties, SAP implementaties en ERP migraties.

Hebben we uw interesse opgewekt? Belangstelling in één van de vacatures?

 Neem contact op!