Advanced Technology

Avdcaned Technology concentreert zich op het wereldtoneel in gebieden zoals Silicon Valley (USA) of Shenzhen (CHN). Europa kent ook een epicentrum van technologische ontwikkeling, de zogenoemde ‘TristateCity’. Het gebied tussen Amsterdam, Brussel en Düsseldorf omvat vijftien van de beste honderdvijftig universiteiten en heeft het hoogste percentage hoogopgeleiden ter wereld!

In deze gebieden legt de confrontatie tussen academici en entrepreneurs nieuwe inzichten en onverwachte toepassingen bloot. Vrij verkeer van informatie, als gevolg van digitalisering, heeft een katalytisch effect op de snelheid van dit proces. Het vraagt echter wel geduld en wijsheid om de weg van de minste weerstand te vinden in het proces waar kennis geboetseerd wordt tot een functioneel product.

MareVisie is betrokken bij een project waarbij de kloof van onderzoek en ontwikkeling naar een gewenst product stapsgewijs wordt gedicht. Dit doen we door het inzetten van (technische) projectmanagers met een academische achtergrond.

Suzanne Leinders
Projectmanagement
Opleiding:
Technische natuurkunde, TU Delft , PhD: Applied Physics

“In teamverband werken aan complexe technische projecten en daarbij meer uit mensen halen, levert mooie resultaten en voldoening.”

Contact

Geert van Stuijvenberg
Project Engineer
Opleiding:
MSc Chemistry & MEd Education

"Projectmanagement laat zich kenmerken door het verbinden van mensen en partijen met verschillende behoeften. Hierbij dient, gecombineerd met het bieden van structuur, persoonlijke betrokkenheid als fundament voor succesvolle samenwerking. Deze karakteristieke kenmerken, in combinatie met het vermogen om mee te gaan in technische inhoud, maken het MareVisie team uniek!"

Contact