MareVisie. Uw doel is onze missie! 

De collega’s van MareVisie zijn Professionals in Projectmanagement. Laat u vandaag nog inspireren door onze aanpak! 

MareVisie stelt organisaties in staat om succesvol projectmatig te werken. Iedere opdracht begint met een vraagstuk, waarna MareVisie aan de hand hiervan op zoek gaat naar een passende oplossing. Dat kan de tijdelijke inzet van een Marevisie project- en interim manager en/of projectsupport zijn. Het kan ook in de vorm van advies zijn over de wijze waarop projecten het beste kunnen worden aangepakt of hoe de klant deze weer “op de rails” kan krijgen.

MareVisie coacht projectmedewerkers on the job en levert trainingen op maat. Daarbij hoort ook het begeleiden van de invoering van projectmatig werken in uw organisatie. MareVisie werkt veelal in teams, omdat samenwerking een belangrijke succesfactor is in een project. De teams bestaan uit diverse specialisten uit de klantorganisatie en één of meerdere specialisten van MareVisie.

MareVisie is een ontmoetingsplaats waar mensen van uiteenlopende bedrijfstakken en universiteiten met verschillende competenties bij elkaar komen. Deze vorm van samenwerking leidt tot waardevolle inzichten. Op die ontmoetingsplaatsen ontstaan creatieve oplossingen voor organisatieproblemen. Sturen op kwaliteit van professionals staat bij MareVisie hoog in het vaandel. Zowel in de eigen organisatie als bij onze klanten zetten we mensen op basis van competenties in. Met daarbij de juiste begeleiding en relevante aanvullende opleiding ontwikkelen we ons verder op het vakgebied.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Wij staan voor u klaar.    Neem contact op