ICT & ERP


Business kennis

MareVisie zet haar kennis en ervaring op het gebied van grote en kleine ICT projecten al meer dan 15 jaar in voor haar klanten. Bij die projecten helpen we onze klanten zowel op het gebied van projectmanagement als op ICT inhoudelijk vlak. MareVisie vormt daarbij vaak de belangrijke schakel tussen business en ICT en helpt haar klanten bij het maken van de juiste keuzes. Veel van onze projecten zijn SAP en/of ERP gerelateerd, waarbij we zowel nieuwe implementaties, upgrades als grootschalige wijzigingen begeleiden. Met onze ervaringen in ERP trajecten hebben wij veel kennis van de basis bedrijfsprocessen en die kennis komt in alle ICT projecten van pas. Omdat IT landschappen nagenoeg altijd complex zijn en tal van interfaces bevatten is het goed in beeld brengen van deze landschappen cruciaal om een project succesvol te kunnen realiseren. MareVisie kan daarbij ondersteunen en adviseren.

Neem contact met ons op

Kunt u hulp gebruiken bij een project op het grensvlak van business, techniek en ICT? Wilt u graag een keer van gedachten wisselen over het verbeteren en borgen van bedrijfsprocessen of de mogelijke inzet van onze ICT oplossingen? Neem dan telefonisch contact op met Ralph van Houdt via 06-14429340 of stuur een mail naar r.vanhoudt@marevisie.nl.

Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Laat dan hier uw gegevens achter, zodat wij u kunnen benaderen.

 


Ralph van Houdt
Expertise: Programma management en veranderkunde
Opleiding: Werktuigbouwkunde TU Delft, Verandermanagement SIOO en MBA RSM

Mijn ervaring met grote programma’s en het leidinggeven aan organisaties heb ik opgedaan bij het Korps Mariniers en in de Olie-en gas offshore industrie. De daar opgedane ervaring pas ik al jaren toe in de Energie en Utility branche bij de grote en complexe projecten. Door de stevige technische basis aangevuld met verandermanagement van organisaties en de bedrijfsmatige en zakelijke kijk op organisaties, ben ik in staat om met klanten hun projecten te ontwerpen en om te zetten in duidelijke en haalbare doelstellingen. Die kennis draag ik over aan project organisaties en de mensen waarmee ik werk, want ik geloof in het actief delen van kennis.

Contact

Michiel Hoogmoed
Expertise: Projectmanagement & verandercommunicatie
Opleiding: Technische natuurkunde, TU Delft, Afstudeergroep: Physics of Nuclear reactors (PNR)

''Sinds 2010 ben ik bij MareVisie projectmanager van verscheidene projecten in de energiesector. Per 2014 werk ik aan projecten in de nucleaire sector , en merk ik hoe waardevol de combinatie van projectmanagement en specialistische nucleaire kennis is. Ik ben er van overtuigd dat het zorgvuldig betrekken van de diverse groep stakeholders één van de belangrijke succesfactoren is voor een project. Je hebt immers te maken wet- en regelgeving vanuit de overheid, reactorfysica specialisten en veiligheidsexperts, die uiteindelijk allemaal hetzelfde doel nastreven: een succesvolle en veilige nucleaire industrie in Nederland.''

Contact