Werken bij MareVisie

Op zoek naar een baan waarbij je als projectleider de verantwoordelijkheid neemt om van projecten een succes te maken en wil je hierbij gebruik maken van je technische achtergrond? 

MareVisie biedt mogelijkheden voor mensen met jouw profiel!

Bij deze ben je uitgenodigd om je te laten informeren over projectmanagement in de technische sector. Daarnaast maken we graag kennis met je om samen te ontdekken wat jouw potentiële rol bij MareVisie kan zijn.

Profiel MareVisie

MareVisie stelt organisaties in staat om succesvol projectmatig te werken. Iedere opdracht begint met een vraagstuk, het startsein om MareVisie in te schakelen. Samen met u gaan we dieper in op het vraagstuk en zoeken we naar een passende oplossing. Dat kan de tijdelijke inzet van een MareVisie projectmanager en/of projectsupport zijn. De oplossing kan ook een advies zijn over de wijze waarop projecten het beste kunnen worden aangepakt en hoe de klant deze weer ‘on track’ kan krijgen.

Vacatures

Vacatures

Bekijk hier onze openstaande vacatures:

Expert Writer

Junior Projectleider

Projecten

Benieuwd met wat voor projecten je te maken krijgt als professional bij MareVisie? Bekijk hier een greep uit onze ervaring:

Opdrachtgever: NRG (Nuclear Research and Consultancy Group)

Medische isotopen productie met laag-verrijkt uranium

Lees meer »
Opdrachtgever: Eneco

Splitsingswet - ontvlechting IT landschap Eneco Holding

Lees meer »
Opdrachtgever: Attero

Attero - SAP Waste & Recycling implementatie

Lees meer »
Opdrachtgever: Oxxio

Upgrade Outsystems platform

Lees meer »

Expertises

De expertise op het gebied van projectmanagement is generiek en in elke markt van toepassing. Onze specifieke kennis van verschillende sectoren helpt om snel te kunnen begrijpen waar het project aangrijpt of waar verbeteringen het best gerealiseerd kunnen worden.

MareVisie heeft ruime inhoudelijke kennis in de volgende sectoren: 

Energie en Utilities

Al meer dan 10 jaar werkt MareVisie voor deze sector en opereert op het snijvlak van projectmanagement, ICT en businessconsultancy. 

Nucleair

Projecten managen in het nucleaire domein is complex door stringente regelgeving, zeer hoge kwaliteitseisen en ingewikkelde technische oplossingen. MareVisie heeft consultants in huis die opgeleid zijn voor deze specifieke sector.

Ict en Erp projecten

De betrokken specialismes vanuit zowel ICT als business maken projectmanagement in dit vakgebied complex. MareVisie heeft hierbinnen al verscheidene trajecten succesvol afgerond.

Waste en Recycling

Onze specifieke kennis over afvalverwerkingsprocessen en de opbouw van de sector helpt ons in het realiseren van procesoptimalisaties, SAP implementaties en ERP migraties.

Research en Development

MareVisie is betrokken bij project enwaarbij de kloof van onderzoek en ontwikkeling naar een gewenst product stapsgewijs wordt gedicht. Dit doen we door het inzetten van (technische) projectmanagers met een academische achtergrond.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden?

 Neem contact op!