Advanced Technology

Advanced Technology concentreert zich op het wereldtoneel in gebieden zoals Silicon Valley (USA) of Shenzhen (CHN). Europa kent ook een epicentrum van technologische ontwikkeling, de zogenoemde ‘TristateCity’. Het gebied tussen Amsterdam, Brussel en Düsseldorf omvat vijftien van de beste honderdvijftig universiteiten en heeft het hoogste percentage hoogopgeleiden ter wereld!

In deze gebieden legt de confrontatie tussen academici en entrepreneurs nieuwe inzichten en onverwachte toepassingen bloot. Vrij verkeer van informatie, als gevolg van digitalisering, heeft een katalytisch effect op de snelheid van dit proces. Het vraagt echter wel geduld en wijsheid om de weg van de minste weerstand te vinden in het proces waar kennis geboetseerd wordt tot een functioneel product.

MareVisie is betrokken bij een project waarbij de kloof van onderzoek en ontwikkeling naar een gewenst product stapsgewijs wordt gedicht. Dit doen we door het inzetten van (technische) projectmanagers met een academische achtergrond.

Suzanne Leinders
Projectmanagement
Opleiding:
Technische natuurkunde, TU Delft , PhD: Applied Physics

“In teamverband werken aan complexe technische projecten en daarbij meer uit mensen halen, levert mooie resultaten en voldoening.”

Contact

Geert van Stuijvenberg
Project Engineer
Opleiding:
MSc Chemistry & MEd Education

''Projectmanagement is het verbinden van mensen in organisaties met verschillende behoeften. Het neerzetten van een structuur in combinatie met persoonlijke betrokkenheid is het fundament voor succesvolle samenwerking. Deze karakteristieke kenmerken gecombineerd met het vermogen om de technische inhoud in te duiken maken het MareVisie team uniek!"

Contact