Duurzaam projectmanagement

Marevisie ziet duurzaamheid als een belangrijke voorwaarde voor succesvol projectmanagement. Duurzaamheid lijkt soms een wat versleten begrip, maar in de wereld van projectmanagement is nog heel veel werk te verzetten om duurzaamheid echt te laten landen.

Interessegroep “Duurzaamheid voor Project en Programma’s”

Die visie wordt gedeeld met het IPMA-platform, een groep projectmanagement professionals die de interessegroep “Duurzaamheid voor Projecten en Programma’s” in het leven heeft geroepen. Deze interessegroep is bedoeld voor alle project-, programma- en PMO-professionals die net als wij duurzaamheid, erkennen als een belangrijk onderdeel van het project succes.

Bijeenkomst in Eneco hoofdkantoor

Marevisie heeft zich met twee collega’s bij deze interessegroep voor duurzaam projectmanagement aangesloten. Op woensdag 11 maart 2015 namen zij deel aan een bijeenkomst van de interessegroep. MareVisie had daarvoor een toepasselijk locatie geregeld: het (bijzonder duurzame!) hoofdkantoor van Eneco in Rotterdam.

Duurzaam projectmanagement

Geïnspireerd?

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en resultaten van de interessegroep? Neem voor meer informatie contact op met Michiel Hoogmoed ( m.hoogmoed@marevisie.nl).