Het MareVisie team groeit! Vier vragen aan Geert van Stuijvenberg.

Steeds meer klanten weten MareVisie te vinden voor nieuwe uitdagingen en interessante opdrachten. Dat vraagt om uitbreiding van onze capaciteit. Sinds kort is Geert van Stuijvenberg werkzaam bij MareVisie bij verschillende projecten. We zijn benieuwd naar zijn achtergrond, keuzes en ambities.

  • Kun je een korte samenvatting geven over je achtergrond?

Toen ik van de middelbare school afkwam leek het me verstandig om iets te gaan studeren wat ik gemakkelijk oppakte. Mijn keuze viel op moleculaire wetenschappen, in de volksmond scheikunde, omdat het raakvlakken heeft met wis- en natuurkunde en toegepast is. Gedurende de studie merkte ik dat mijn interesses breder zijn dan techniek en daarom heb ik ervoor gekozen om na de master scheikunde nog een educatieve master te volgen. De communicatieve, leidinggevende en sociale aspecten spraken me hierbij erg aan.  

  • Je koos voor projectmanagement in de technische sector. Vanwaar deze stap?

De keuze voor projectmanagement komt vanuit mijn passie voor werken met mensen, het organiseren van activiteiten, het implementeren van werkvormen, presenteren en afwisseling. Daarnaast geeft het werk een kick omdat je samen met anderen grote en kleine successen boekt en je met elkaar leert van fouten. Kortom: uitdagend!

  • Hoe kwam je bij MareVisie en waarom viel je keuze op dit bedrijf?

Toen ik wist wat voor baan ik wilde was het nog kwestie om de passende omgeving hiervoor te zoeken. De volgende eigenschappen voor de werkgever waren hierbij sturend: professioneel, kleinschalig, dynamisch en eigenaarschap voor mij als werknemer. Daarnaast was ik niet van plan om mijn technische achtergrond volledig links te laten liggen en werk ik bij voorkeur met mensen die mijn persoonlijke ontwikkeling ondersteunen. MareVisie voldoet hieraan!

  • Wat zijn jouw ambities de komende jaren?

Door mijn huidige project, bij een innovatieve, academische, spin-off van de TU Delft, heb ik ontdekt dat projectmanagement implementeren in een academische omgeving unieke uitdagingen met zich meebrengt. De komende jaren zie ik mezelf hiermee ervaring opdoen om vervolgens ook andere bedrijven met een academische achtergrond te kunnen helpen met projectmanagement. Ook wil ik me voor MareVisie inzetten om de groei van ons als specialist in projectmanagement te realiseren!