Netwerkplatform

MareVisie faciliteert digitaal platform – Thor community

Leden van een vereniging, jong en oud, samenbrengen met een laagdrempelig netwerkplatform. Die uitdaging is Marevisie in juni 2015 aangegaan met Studenten Rugbyclub Thor uit Delft.

Tijdens een lustrumviering bleek dat er binnen Rugbyclub Thor een sterk netwerk bestaat en er door de jaren heen een grote hoeveelheid ervaring en kunde verzameld is. Helaas bleek ook dat die know-how binnen het netwerk onvoldoende benut wordt.Daarom is besloten om, ondersteunt door MareVisie, een online platform te creëren die dit netwerk versterkt en uitbreidt. Waardoor ook MareVisie zijn specifieke kennis uitbreidt met strategische partners. MareVisie is immers gespecialiseerd in projectmanagement en wij hebben veel ervaring met de zogenoemde SCRUM methodiek. SCRUM is gebruikt om het project op tijd en succesvol te laten verlopen.

Na een aantal brainstormsessies en de ontwikkeling van de eerste ontwerpen, blijkt dat er nog veel sturing nodig is om de SCRUM-methode te gebruiken binnen het team. Naarmate de weken vorderden wordt snel duidelijk dat de aanpak van MareVisie bijdraagt aan een effectieve manier van werken en een strakke planning. Inmiddels is het platform live gegaan en biedt het allerlei tools om te communiceren binnen het netwerk. Daarmee is de eerste fase van het project geslaagd ! De komende periode zal hard gewerkt worden om alle doelgroepen binnen het netwerk actief te laten bijdragen aan het netwerkplatform. Daarmee wordt het platform de locatie voor alle communicatie van het netwerk en kan alle kennis en kunde die erin samenkomt zijn vruchten gaan afwerpen.