NRG

Nuclear Research and Consultancy Group (NRG) continueert samenwerking met MareVisie in 2016

Eind januari hebben NRG en MareVisie Projectmanagement de voortzetting van de samenwerking voor 2016 bekrachtigd. Ook in 2016 zal MareVisie haar diensten op het gebied van Projectmanagement en Project Engineering leveren voor een aantal belangrijke projecten uit het portfolio van NRG.

De samenwerking tussen NRG en MareVisie is eind 2014 begonnen, toen NRG op zoek was naar specialisten op het gebied van projectmanagement om te ondersteunen bij het projectenportfolio. MareVisie levert een aantal professionals met interessant profiel voor NRG: kennis en kunde op zowel het gebied van projectmanagement als op het gebied van kern- en reactorfysica.

“Door die combinatie kunnen we NRG gericht helpen met hun uitdagingen, en de inhoudelijke aansluiting maakt het werken aan deze opdrachten voor ons erg interessant.”, aldus Michiel Hoogmoed van MareVisie. NRG staat open voor onze manier van structureren, het concreet maken van doelstellingen naar werkpakketten en het gezamenlijk sturen op resultaat. De communicatie met de mensen van NRG is open en verloopt prettig.

In 2016 wil MareVisie deze samenwerking versterken en de relatie met NRG verder uitbouwen.