Roadmap PER4RM

Met het oog op de toekomst en de digitale transformatie houdt ook PER4RM haar eigen ontwikkeling tegen het licht. De roadmap geeft de verschillende ontwikkel stadia weer.

De bestaande Excel variant van de inspectie applicatie wordt verder ontwikkeld. Het blijkt dat er bij veel klanten nog behoefte is aan diverse verbeteringen binnen de bestaande office omgeving. Deze ontwikkelingen worden de komende jaren ondersteund.

PER4RM online zal een belangrijke rol spelen in de digitale transitie waarmee klanten met een grote behoefte aan online beschikbaarheid van hun inspectie- en onderhoudsformulieren en data op de juiste manier bediend kunnen worden. De koppeling met een database waarin de gegevens verzameld kunnen worden is daarbij een belangrijke ontwikkeling.

PER4RM ziet ook mogelijkheden van het inzetten van een 4e generatie ontwikkeltool zoals OutSystems. Grotere bedrijven nemen de hoge licentie kosten voor lief omdat er veel sneller geprogrammeerd kan worden in dit soort tooling. Voor 2017 staat een pilot met deze applicatie op de PER4RM roadmap.