SAP Silver Quality Award

Het 1SAP4All programma van Attero heeft een zilveren SAP Silver Quality Award in de wacht gesleept. In mei 2011 nam MareVisie het programmamanagement van deze implementatie voor haar rekening.

Succesvolle SAP implementatie

SAP NL reikte op 17 oktober 2012 de jaarlijkse SAP Silver Quality Award voor meest succesvolle SAP implementaties uit. Het 1SAP4All programma van Attero won in de categorie ‘grote implementaties’ de zilveren Award. SAP roemde in het juryverslag het hoge kwaliteitsniveau en de goed gestructureerde en uitgevoerde projectaanpak. Ook werden de eminente bedrijfsvoordelen en direct toegevoegde waarde van het programma als pluspunten genoemd.

Nieuw SAP landschap

Afvalverwerker Attero leverde met het 1SAP4All-programma een compleet nieuw SAP landschap op. Alle bedrijfsprocessen van Attero worden nu ondersteund door 1 systeem. Dat levert Attero een groot strategisch voordeel op. SAP modules voor in- en verkoop, financiële administratie, planning en rapportage werden geïntegreerd met de SAP Waste & Recycling module, die specifiek gebouwd is voor de afvalverwerkingssector en ook door de concullega’s gebruikt wordt.