'SMART' bestuur beleid

MareVisie Projectmanagement en de Studenten Rugby Club Thor uit Delft werken al jarenlang nauw samen. Eén van de tradities uit deze samenwerking, is een workshop aan het begin van het (college)jaar waarbij de MareVisie collega’s hun ervaring inzetten om het frisse nieuwe bestuur van Thor te helpen hun beleid voor het komende jaar ‘SMART’ te maken.

Zodoende trok ook dit jaar het Thor bestuur er op uit om op -nota bene- vrijdagavond in Voorschoten op het MareVisie kantoor met ons aan de slag te gaan. Nadat het bestuur gepresenteerd had welke doelstellingen en beleidspunten zij in hun jaarplan willen opnemen, faciliteerden de MareVisie collega’s met behulp van een workshop de handvatten om daar een concreet en uitvoerbaar plan de campagne van te maken. Het Thor bestuur toonde zich gretig om er een succesvol jaar van te maken, want er werd met veel enthousiasme gediscussieerd.

Zo is er wederom een geslaagde editie van deze samenwerking achter de rug, met een SMART bestuur beleid als resultaat.

MareVisie wenst het nieuwe bestuur een succesvol en sportief jaar toe!

Hieronder de aankomend voorzitter, Sebastiaan Knepper, aan het woord over deze workshop:
''Als aankomend Thor bestuur hadden wij met Marevisie een afspraak gemaakt voor het helpen met een beleid opstellen voor het aankomend jaar. Door deze sessie konden wij onze doelen veel duidelijker verwoorden. We konden een plan opstellen over de toekomst van het clubhuis (de welbekende ‘Thorboot’) en hoe we leden actiever kunnen krijgen binnen de club. Het was zeer bruikbaar, want zo waren wij als bestuur ook duidelijker naar elkaar over onze ideeën en denken wij ook duidelijker te kunnen communiceren naar de club toe. Wij vonden het zeer bruikbaar en hebben hierdoor nog meer zin gekregen in het bestuursjaar!''