Teamshirt Studenten Rugby Club Thor

Nieuwe teamshirts voor Thor

Hoofdsponsor MareVisie reikte recent nieuwe teamshirts uit aan de heren teams van Studenten Rugby Club Thor uit Delft.

Samenwerking met SRC Thor gaat verder dan teamshirts

Na een zware training kwamen de leden van Studenten Rugby Club Thor weer op adem met een goede Indonesische maaltijd en een drankje. Een mooie gelegenheid om de nieuwe shirts te overhandigen. De succesvolle samenwerking tussen Thor en MareVisie Projectmanagement gaat al lange tijd terug. Een samenwerking die verder gaat dan alleen het sponsoren van shirts.

Jong talent

De rugbyclub is een belangrijke leverancier van jong talent op het gebied van projectmanagement, project support en planning. De ervaring van het rugbyspel in combinatie met de opleiding aan de Technische Universiteit Delft leveren competenties en kennis, die voor het projectmanagement vak van grote toegevoegde waarde zijn. Dat is al vele malen gebleken bij diverse succesvolle projecten voor klanten van MareVisie.

MareVisie zet kennis in voor Thor

MareVisie, op haar beurt, faciliteert en adviseert het Thor bestuur en de club als geheel. De kern van de samenwerking is het borgen van continuïteit en het ondersteunen van ontwikkeling van de organisatie als geheel, zonder daarbij het roer over te nemen van het bestuur.

Een vooruitblik naar het seminar “Rugby en Leiderschap”

MareVisie faciliteert op donderdag 14 november 2013 het lustrum seminar “Rugby en Leiderschap”.

Seminar “Rugby en Leiderschap”

In het kader van de lustrumweek van Thor gaat MareVisie nog een stap verder. Gezamenlijk organiseren Thor en MareVisie het seminar “Rugby en Leiderschap”, een bijeenkomt waar ‘captains of industry’ hun leiderschapsverhaal zullen brengen. De ervaringen en verhalen van die leiders worden tijdens een bijzonder en interactief programma gebruikt om de deelnemers nader tot elkaar te brengen. Een belangrijk element daarbij is dat jong en oud elkaar ontmoeten en ontdekken wat ze elkaar te bieden hebben. Ongetwijfeld zal die dynamiek leiden tot een versterking van het netwerk. Het seminar wordt gehouden op donderdag 14 november 2013 te Delft.