War Child

MareVisie steunt War Child Kili-challenge 2017

Eind januari en begin februari 2017 vindt de “Kili-challenge 2017” van War Child plaats. Met het beklimmen van de Kilimanjaro wordt door de deelnemers aan de challenge geld ingezameld voor het goede doel. Van de opbrengst kunnen weer duizenden oorlogskinderen geholpen worden.

Een van de deelnemers is Mylène Walkate die samen met haar partner de uitdaging aan gaat. Mylène Walkate is een procurement specialist en goede bekende uit het netwerk van MareVisie. Mylène en haar partner hebben alle vrienden en relaties gevraagd om een bijdrage te leveren. Voor het zakelijke netwerk hebben zij in december ook een benefiet diner georganiseerd.

MareVisie ondersteunt dit initiatief. Ralph van Houdt van MareVisie daarover: “Natuurlijk doen we dit vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid, maar we doen het ook omdat we dit soort initiatieven binnen ons netwerk een warm hart toe dragen. De wilskracht en het doorzettingsvermogen die nodig zijn om dergelijke uitdagingen te volbrengen zijn bovendien kernwaarden waar wij als MareVisie ook voor staan in onze projecten. Behalve dat we als MareVisie een zelf een bijdrage doen, willen we ook graag anderen oproepen om War Child te steunen en daarom plaatsen we dit ook op onze site. Goed voorbeeld doet immers goed volgen. ”.

Wilt u de Kili challenge ook ondersteunen? Dat kan via: www.warchild.nl/help-war-child

War child

War child