MareVisie

De collega’s van MareVisie zijn Professionals in Projectmanagement. Laat u vandaag nog inspireren door onze aanpak! 

MareVisie stelt organisaties in staat om succesvol projectmatig te werken. Iedere opdracht begint met een vraagstuk, het startsein om MareVisie in te schakelen. Samen met u gaan we dieper in op het vraagstuk en zoeken we naar een passende oplossing. Dat kan de tijdelijke inzet van een MareVisie projectmanager en/of projectsupport zijn. De oplossing kan ook een advies zijn over de wijze waarop projecten het beste kunnen worden aangepakt en hoe de klant deze weer ‘on track’ kan krijgen.

MareVisie coacht projectmedewerkers ‘on-the-job’ en levert trainingen op maat. Daaronder valt ook het begeleiden van de invoering van projectmatig werken in uw organisatie. MareVisie werkt veelal in teams, omdat samenwerking een belangrijke succesfactor is in een project. De teams bestaan uit diverse specialisten uit de klantorganisatie en één of meerdere specialisten van MareVisie.

MareVisie is een ontmoetingsplaats waar mensen met verschillende competenties, en van uiteenlopende bedrijfstakken en universiteiten, bij elkaar komen. Deze vorm van samenwerking leidt tot waardevolle inzichten en creatieve oplossingen voor organisatieproblemen. Sturen op kwaliteit van professionals staat bij MareVisie hoog in het vaandel. Zowel in de eigen organisatie als bij onze klanten zetten we mensen op basis van competenties in. De juiste begeleiding en het doen van relevante aanvullende opleidingen zorgen voor verdere ontwikkeling van ons en onze klanten.

 

Privacy verklaring MareVisie BV

Algemene voorwaarden MareVisie BV

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Wij staan voor u klaar.   

Neem contact op