Expert Writer Traject

  • Wil je je inhoudelijk verdiepen in relevante technische ontwikkelingen in de maatschappij?

  • Wil je al tijdens je studie meer kennis opdoen over specifieke technische onderwerpen?

  • Wil je jouw skills om artikelen en stukken te schrijven ontwikkelen?

  • Wil je dat graag in een professionele omgeving doen waarbij je ook van anderen kunt leren?

Meld je dan aan als lid van de MareVisie Expert Writers

Na de zomer starten we met diverse onderwerpen waaronder renewables, de energietransitie en ICT.

Het doel is om per onderwerp tenminste maandelijks relevante content te genereren op deze gebieden. Die content kan variëren van een kort artikel over een onderwerp, een whitepaper of een recentie van een onderzoek of interview.

Door het publiceren in de digitale wereld creëer je samen met MareVisie en de rest van het team jouw eigen merknaam op internet. Dat is van belang bij het vinden van de jouw ideale baan of bij het profileren als deskundige op een bepaald gebied.

Daarnaast leer je beter, en vooral ook sneller, schrijven, iets dat zowel tijdens de studie als daarna zeker van pas gaat komen.

We gaan met 5 á 10 personen aan de slag, en er zijn al 2 mensen die zich opgegeven hebben. Na de opstartfase verwachten wij dat je er 2 tot 4 uur per week mee bezig bent, en dat varieert van het lezen van stukken tot het zelf schrijven, posten en het geven van commentaar op anderen.

We werken hands-on, waarbij leren van elkaar hoog in het vaandel staat. Voor specifieke expertise maken we gebruik van professionals om onze skills verder te vergroten.

Ben je geïnteresseerd, neem dan direct contact op met Ralph van Houdt (06-14429340 / r.vanhoudt@marevisie.nl) of met Jeroen van Nieuwenhuizen (06-29577465 / j.vannieuwenhuizen@marevisie.nl).

Ralph van Houdt
Expertise: Programma management en veranderkunde
Opleiding: Werktuigbouwkunde TU Delft, Verandermanagement SIOO en MBA RSM

Mijn ervaring met grote programma’s en het leidinggeven aan organisaties heb ik opgedaan bij het Korps Mariniers en in de Olie-en gas offshore industrie. De daar opgedane ervaring pas ik al jaren toe in de Energie en Utility branche bij de grote en complexe projecten. Door de stevige technische basis aangevuld met verandermanagement van organisaties en de bedrijfsmatige en zakelijke kijk op organisaties, ben ik in staat om met klanten hun projecten te ontwerpen en om te zetten in duidelijke en haalbare doelstellingen. Die kennis draag ik over aan project organisaties en de mensen waarmee ik werk, want ik geloof in het actief delen van kennis.

Contact

Michiel Hoogmoed
Expertise: Projectmanagement & verandercommunicatie
Opleiding: Technische natuurkunde, TU Delft, Afstudeergroep: Physics of Nuclear reactors (PNR)

''Sinds 2010 ben ik bij MareVisie projectmanager van verscheidene projecten in de energiesector. Per 2014 werk ik aan projecten in de nucleaire sector , en merk ik hoe waardevol de combinatie van projectmanagement en specialistische nucleaire kennis is. Ik ben er van overtuigd dat het zorgvuldig betrekken van de diverse groep stakeholders één van de belangrijke succesfactoren is voor een project. Je hebt immers te maken wet- en regelgeving vanuit de overheid, reactorfysica specialisten en veiligheidsexperts, die uiteindelijk allemaal hetzelfde doel nastreven: een succesvolle en veilige nucleaire industrie in Nederland.''

Contact