Onze partners

MareVisie werkt graag samen met opdrachtgevers, partners en netwerk organisaties. Wij werken met andere ondernemers en professionals om een sterk aanbod te kunnen bieden en omdat de dynamiek inspireert! Wij vinden het belangrijk om verschillende kwaliteiten samen te brengen en daarmee elkaars ideeën en expertise te versterken. Daarmee willen wij meer variatie in ons aanbod creëren. MareVisie werkt samen met een uitgebreid partnernetwerk van universiteiten, opleiding bureaus, accountants, start ups, ontwikkelaars en sportclubs om de beste ervaring te bieden aan onze klanten. Ook partner worden? Neem contact op.

Berlak ICT
www.berlak.nl

Berlak ICT ontwikkelt direct toepasbare ICT oplossingen om bedrijfsprocessen en veranderingen te ondersteunen. De oplossingen worden indien mogelijk met bestaande software en op een gestructureerde wijze gerealiseerd. Hierdoor zijn toegepaste oplossingen te realiseren tegen lage kosten.

De meeste oplossingen kunnen worden gemodelleerd met behulp van al aanwezige software als MS Office. Door de hoge acceptatiegraad van MS office binnen een onderneming zijn de toepassingen toegankelijk in het gebruik.


Oppidum B.V.
www.oppidum.nl

Oppidum is een bureau dat zich richt op advisering, training, programma-, project- en interimmanagement. Het motto van Oppidum is: “We trainen wat we doen en we doen wat we trainen”. Samen met de ervaren en gedreven professionals van Oppidum doen we de programma’s waarbij professionals niet alleen opgeleid worden maar waarbij erkende certificering ook een rol speelt. Oppidum is onze huisopleider op gebied van projectmanagement.


Bluebird Consultant
www.bluebird-consultant.nl

Bluebird Consultant heeft veel ervaring op het gebied van (offshore) olie en gas en in de scheepsbouw. Bluebird Consultant is het bedrijf waarmee MareVisie projecten op technisch vlak uitvoert, veelal in de olie-industrie of in de scheepsbouw.


Technische Universiteit Delft
www.tudelft.nl

De Technische Universiteit Delft is wereldwijd een toonaangevende technische universiteit en bevindt zich in de regio Rotterdam en Den haag. De relatie met MareVisie bestaat al langere tijd. Veel van de medewerkers en oud-medewerkers van MareVisie zijn afgestudeerd aan de TU Delft.


Studenten Rugbyclub Thor
www.srcthor.nl

De relatie tussen MareVisie en SRC Thor bestaat al een tijd en sinds 2006 is MareVisie de vaste sponsor. De combinatie is een schot in de roos, want eigenschappen die in de rugbysport noodzakelijk zijn, komen ook in projectmanagement goed van pas. Essentieel zijn doorzettingsvermogen en doelgericht kunnen werken. Rugby is een teamsport waarbij, net als in projectmanagement, communicatie, samenwerking en leergierigheid belangrijk zijn. Bovendien is inzicht in processen en gevoel voor de kwaliteiten van mensen belangrijk, want zowel op het rugbyveld als in projectmanagement geldt het belang van 'iedere speler op de juiste plek'.


MareVisieFlex
www.marevisieflex.nl

MareVisie Flex bemiddelt professionals met een technische achtergrond op HBO- of WO-niveau. Deze kandidaten kennen de wereld van olie en gas, maritiem en offshore als geen ander. MareVisie en MareVisie Flex hebben samen een groot netwerk, waardoor ze onderscheidend zijn van andere dienstverleners wat betreft kennis en flexibiliteit.