Raad van Advies

De Raad van Advies adviseert de directie op diverse gebieden en fungeert als sparringspartner.

MareVisie wil groeien maar wil dat op een gedegen manier doen met behoud van kwaliteit en aandacht voor de klanten. De raad van advies ondersteunt hierin.

De raad van Advies komt tenminste 2 keer per jaar bij elkaar om de strategische ontwikkeling en de bijhorende doelstellingen te toetsen.

MareVisie raad van advies

Jan Willem van der Marel

Kennis en expertise van klant en bedrijfsprocessen inzetten om bedrijven te helpen bij hun strategische ontwikkeling en visie vertalen naar de dagelijkse operatie. Jan Willem van der Marel, een afgestudeerd wiskundige aan de technische universiteit met een stevig trackrecord op het gebied van vastgoed, woning corporaties en bouw. Hij heeft zowel directie als Raad van Bestuur functies bekleedt. Momenteel adviseert hij woningbouw corporaties op het gebied van strategie, beheer en onderhoud van hun vastgoed portefeuille. Als ondernemer houdt hij zich ook bezig met het beheer van vastgoed.

MareVisie raad van advies

Arno Nienhuis

Kennis en kunde op het gebied van Social en Artificial Intelligence inzetten om bedrijven te helpen hun dienstverlening naar de klanten te verbeteren. Actieve interactie met de omgeving is voor bedrijven van belang om een bestendige toekomst te bouwen en continuïteit te realiseren.  Arno Nienhuis, een afgestudeerd commerciële economie en ICT met een mooi trackrecord op het gebied van sales en partner management bij grote ICT leveranciers. Momenteel is hij bij Oracle verantwoordelijk voor het managen van de partner relaties en daarnaast deelt hij zijn expertise op het gebied van Social en AI met klanten en netwerk relaties.