Testimonials

“Mijn ervaring met MareVisie is erg positief. Zij hebben voor ons in een korte tijd veel informatie verzameld en dat gestructureerd verwerkt. Het vooraf opgegeven stappenplan hebben ze nauwkeurig gevolgd waarbij de afstemming met mij al oprachtgever en het verifieren van het eindresultaat met de gebruikersorganisatie een wezenlijk onderdeel was van hun aanpak.
Doordat ze in de gesprekken over bedrijfsstrategie en visie actief hun kennis hebben gedeeld, hielp dat ons om vanuit andere perspectieven naar onze eigen toekomst te kijken. De keuzes die daardoor voor het voetlicht kwamen werden door MareVisie goed in beeld gebracht. Ze hebben ons snel en effectief geholpen om de stap naar de volgende fase te zetten.”

Henriëtte Tans - Kwartiermaker Strategie, Informatiemanagement en Projectmanagement voor Programma VRIS| Teammanager KIM, Gemeente Leiden“Het motto ‘scheiden doe je samen’ is een grote succesfactor geweest tijdens de SAP ontvlechting. Dit resultaat is behaald door stap voor stap met de gebruikersorganisatie het traject te doorlopen.”

Jeppe Machielsen, voormalig CFO Eneco“Bij SAP implementaties is het cruciaal dat de Business, ICT en implementatie partners als een goedgesmeerde machine opereren. Door goede begeleiding heeft Marevisie hieraan vanaf dag één invulling gegeven met als resultaat een SAP Quality Award en een gerealiseerde business case”

Jaap Bloemheuvel, CIO Attero“De hands-on mentaliteit van MareVisie medewerkers, hun kennis van het projectmanagement vak en het vermogen om zich snel in te kunnen leven in wat er in onze organisatie speelt spreekt mij bijzonder aan. Omdat zij zowel op management- als uitvoerend niveau actief zijn in klantorganisaties denken ze zowel in programma’s als in projecten. Het sparren met MareVisie medewerkers over het verbeteren van een stroef lopend project is elke keer waardevol. Pragmatisme, het eenvoudigweg toepassen van de bewezen methodieken en creativiteit zijn elementen die boven komen drijven en bij mij blijven hangen. Al met al voldoende redenen om ook in de toekomst met hen te blijven samenwerken.”

Kees Schoen, Senior Development Manager NUON
“MareVisie has the capability to deliver very capable, enthusiastic, young and dynamic (project) people and therefore within the projects they run there is a strong drive towards delivering successful results.”

Hans Hegeman - Program Manager Medical Isotopes (NRG)